Wierzcie lub nie, ale w Australii naprawdę mamy teraz zimę. To nic, że na zewnątrz ponad 20 stopni, ja i tak marznę tu niemiłosiernie. A kiedy rozmawiam z bliskimi mieszkającymi w Polsce, że tutaj zimno, marznę, siedzę otulona kocem i wogule, że zima... twierdzą, że przesadzam.
Więc wierzcie lub nie, ale ja marznę i wszelkimi sposobami się rozgrzewam. Pożywnymi zupami, gorącą herbatą z imbirem, poranną owsianką z cynamonem, a do wielu potraw dodaję fasolę, groch, soczewicę.
Więc,
Wegański pasztet na ciepło z soczewicy i dyni do kanapki, to doskonałe rozwiązanie. Idealny dla mnie przepis znalazłam
TUTAJ >> Dziękuje!
Prosty w wykonaniu, idealny dla wegan, bardzo bardzo zdrowy i przepyszny. Można go zajadać na zimno lub ciepło (jak kto woli, lub jaka aktualnie pora roku) koniecznie z pysznym żytnim chlebem.
Polecam!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz